PDA

Tüm Versiyonu Göster : SMF den VB ye geçişte problem

akvanusya
22-11-2009, 09:47 AM
Arkadaşlar sorunumu daha iyi anlamanız ve kolay keşfiniz için öncelikle yaptığım işlemleri sırasıyla anlatmak istiyorum..

Hostumdan gerekli ftp ve sql yedeklerini aldıktan sonra,ftp den smf sistemi tamamen kaldırdım..Ana dizinimde sadece forumda kullandığım resimler,üyelerin kendi yükledikleri avatarlar klasörü,bazı özel ek sayfalarıma ait html sayfa dosyalarım,google tanıtım kodum vs yi bıraktım..Ana dizine forum adlı bir klasör oluşturup içerisine lisansı bana ait olan vb 3.8.4 versiyonunu kurdum..Yine ana siteden indirdiğim impexi forum klasörü içerisine attım..Plesk panelimde bulunan eski veritabanım haricinde vb için bir başka isimde veritabanı yarattım ve vb sistem kurulumunda bu kureduğum veritabanını tanıttım..Bu işlemlerden sonra dosyaları impex ettim..
Şimdi gelelim sorunumuza:
1-Dosyalar tek tek impex edildi ama kurulan forumda bir hata olmalıki halen içerik boş..
2-Forum klasörü içerisinde içerik boş olduğu gibi sadece sıfır vbulletin kurulu gibi duruyor,yeni üyelik alıyor fakat eski üyelikleri ben dahil yani admin dahil yok sayıyor,demekki kurulum olmadı..

Kurulum yukarıda anlatıldı nerede ne hata yapmışım acaba?
Kurulumda ftp den smf dosyalarını silmektemi hata yaptım diye düşünüyorum..SMF foru kurulu iken aynı dizine vbulletinmi kurmalıydım sorusu kafamı kurcalıyor..

Bu sorun hakkında acil yardıma ihtiyacım var..

Saygılar..

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0