Tüm Versiyonu Göster : Üyelik Doğrulama
Master
17-09-2007, 06:30 PM
Burada bulunan üye olurkenki doğrulama sistemini paylaşabilirmisiniz acaba.
Merhaba Master,
Bahsettiğiniz bir eklenti yada düzenleme değil.vBulletin admin panelinden üye profil alanlarına yeni bir alan oluşturacaksınız hepsi o kadar.
Master
17-09-2007, 08:02 PM
benim dediğim kullanıcı adı şifre mail vss.. doğrulama çıkıyor yanlış veya doğru girildi diye onu sormuştum
Eklenti Coders Shack'e ait olduğundan burada biz veremeyiz ama siz vBulletin.org'tan indirebilirsiniz.Eklentinin adı: "ajaxReg"
Master
17-09-2007, 11:36 PM
tamam teşekkürler.
Master
19-09-2007, 04:57 PM
bunu kurdum ama buradaki gibi image doğrulamada doğrulama yapmıyor onu nasıl ayarlayabiliriz acaba ?
İmage (Resim) doğrulama Vbulletin ayarlarınızda zaten olan bir özellik.Anladığım kadarı ile bu sizde aktif değil.Resim doğrulamayı aktif yapmak için;
Admincp/vbulletin seçenekler /kullanıcı kayıt seçeneklerinden kayıt sırasında resim onayını aktif yapın.Daha sonra resim seçeneklerinden resimdeki gibi ayar yapınız.
Master
19-09-2007, 08:21 PM
http://img76.imageshack.us/img76/3081/rsmvu8.png
benim bahsettiğim aynı şifre mail gibi güvenlik kodundada doğrulama burada oluyor mesela ben bu ajaxreg eklentisi ni kurdum ama güvenlik kodu doğrulaması yapmıyor
Bir kullanıcı kaydetmeyi denediniz mi? Yine yapmıyor mu doğrulama? Eklentiyi tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz.
Not:Bakım araçlarından tablo onama işlemini zaman zaman yapmayı ihmal etmeyiniz.
Master
19-09-2007, 09:26 PM
tablolarıda onardım yine aynı sadece orayı doğrulamıyor
Benim diğer sitelerde bir problem yok ama araştırmam sonucu ilgili eklentinin yazarının sitesinde bir kullanıcı image doğrulamada bir bug olduğunu söylüyor;
http://codersshack.com/forums/project.php?projectid=2
linkinden takip edelim hepberaber
Master
19-09-2007, 10:43 PM
verdiğiniz link bende görünmüyor misafire gözüktüğü gibi gözüküyor bilginiz olsun ,
ayrıca burada normal çalışıyor bende niye sorun yaratıyor anlamadım
vBulletin™ Sürüm 4.0.5 ile tasarlanmıştır. Telif hakkı © 2010 vBulletin Solutions A.Ş aittir. Tüm hakları saklıdır.