PDA

Tüm Versiyonu Göster : Konu içerisindeki Google Reklamları Üyelere Gözükmüyor

haXan
23-02-2010, 09:40 PM
vBulletin official siteden adsense kodumu tanıttım ve Adsende Reklam yönetim paneli içerisinde olan vbulletin dosyalarını foruma yükletim. Herşey iyi güzel fakat reklam yönetiminden High yani çoklu yerlerde reklam seçeneğini seçmiş olmama rağmen bu reklamlar sadece ziyaretçilere gösteriliyor. Üyeler bu reklamları göremiyorlar...

Ziyaretçiler kadar üyelerde konular dolaştığı için bu reklamları göstermem için ne gibi ayar yapmam lazım ?

Sanırım guest şablonuna ekliyor google reklamlarını fakat registered şablonlarına eklemiyor...

Bu nedenle üyelerde gözükmüyor reklamlar...

opusdie
23-02-2010, 10:37 PM
Öncelikle misafir yetkileri ile kullanıcı yetkileri karşılaştır.Hatalı olduğun bir yer olabilir.
Eğer bu sorununu çözmezse adsense kodlarına küçük bir eklenti yapılabilir.
Yetkileri kontrol edip lütfen sonucu burada yazın.

haXan
23-02-2010, 10:40 PM
Yetkileri karşılaştırdım fakat Google Adsense reklamlarının görünmesini engelleyecek bir yer göremedim. Yani birşeyi evet yapmışım ziyaretçiye, aynı şeyi üyelere hayır yapmışım ama ney ?
Sonuçta google reklamlarının görünmesini engelleyecek ne olabilir ?

Mu®
23-02-2010, 11:25 PM
Merhaba haXan,
Eğer versiyonun 4.0.x ise reklam ayarlarını her bir reklam için ekteki resimdeki gibi standart bırakırsan reklamlar istediğin gibi görünür.

evill_3
24-02-2010, 02:14 PM
Mu® arkadaşımın gösterdigi resimdeki gibi bende reklam denemesi yapmıştım.
Ve o resimdeki bazı yerleri işaretleyince bi türlü istediklerimm görememişti..
Resimdeki yerlerin hiçbirini işaretlemessen gözüküyor haXan..

haXan
24-02-2010, 05:41 PM
Ama sizin dediğiniz tek tek istenilen yerlere reklam ekleme olayında geçerli. Bende ise aşağıda resimdeki gibi Google Adsense reklamları otomatik olarak yerleştirilmiş halde ve hiçbir yerden bu reklamları düzenleyemiyor ve izinleri ayarlayamıyorum...

472473474

Mu®
24-02-2010, 05:51 PM
Merhaba haXan,
Sizin dediğiniz bölüm eğer siz www.vbulletin.com sitesine google adds kodlarınızı girip doğrulattınız ise ve google adds sayfasından da vbulletin.com'a izin versiyseniz çalışırlar. Size görünüpte misafirlere görünmüyorsa muhtemelen bir eklentiniz çakışma yaratıyordur. Tavsiyem ikinci metodu uygulamanız.

haXan
24-02-2010, 06:17 PM
Evet dediğiniz gibi yapıp ilk metodu kapatıp manuel olarak ekleme yapıcam...

Teşekkürler

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0