PDA

Tüm Versiyonu Göster : Önemli Duyuru - KINAMA

Mu®
02-03-2010, 06:41 PM
Sayın üyelerimiz,
Zaman zaman gerek vbulletin kullanımını bilmeyen gerekse içerik analizi yapamayan bazı kişiler sitemize üye olduktan sonra site yöneticilerimize özel mesaj atarak hakaret edebiliyorlar. Ardından forumun alakasız bir köşesine yine hakaret dolu sözleri ile mesajlar yazıyorlar. Bu kişler doğal olarak site kurallarımız gereği sitemizden yasaklanıyorlar ve siteye girişleri engelleniyor. Bazıları bunun üzerine kendilerini kaybedip, özel epostalarımıza kadar tehditkar davranışlarını sürdüyorlar.
Dün birisi sitemize google arama motorundan ulaşmış ve aradığı şeyin sitemizde olmadığını görünce çılgına dönüp bana özel mesaj ile site içerisinden diğer yöneticilerimize de forumun alakasız bir konusuna mesaj yazarak hakaret etmiştir. Gereği yapılarak sitemizden bu kişi yasaklanmıştır. Ancak hakaretlerine şahsıma eposta yollayarak devam etmiştir. Verdiğim cevaptan alınmış olacak ki ( sanki kendi yaptıkları çok normal) hakaret ve tehdit yazılarına arka arkaya devam etmiş ve kendi sitesinde de ona verdiğim cevabı yayınlamış. vs vs vs vs........
Bunun üzerine konusu geçen yazıların tümünü sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.

Bknz:http://www.vbulletin.com.tr/dizayn-ve-grafik/1044-vbseo-tesekkur-butonu.html

Benim üyeligimi siliniz..!!!
Videoscriptinin gölgesini bile bulAMADIM:bENCE BU SAHTEKARLIKTIR:
Beni sitenizin bir üyesi olarak kabul etmeyiniz.
Cevabım;
Ağzını toplada konuş .... akşam akşam ağzımı açtırma bana Sen hangi sayfada ne bulamadın yada ben san ne taatthüt ettim de vermedim ..
Önce kendini ifade etmesini öğren. .....
Selametle.......
(bazı kelimeleri sildim)

google üzerinden videoscripti diye arama yaptim.Sitenize ulastim.Scriptle alakali fazla bilgialmak icin üye olmalisiniz dedi..
Üye oldum ama hic bir bilgiye raslayamadim.Ozaman o benim ulasamadigim bilgileri gönderirseniz iyi olur.
Göndermis oldugunuz mailinizi saklacagim.---Hiyar--kim görecegiz.
Bu sözlerinizi feri almadiginiz takdirde mailinizi basina sunma gibi bir ihtiyac duymam insallah.
Hiyari görürsünüz siz.Sizin sitenizin vbulletin le hic alakasi yok.Bunu bilebile baskalarinin adini kullaniyorsunuz gibime geliyo.
Bakalim Hiyarmiyim yoksa Kamuya hizmet vermeye calisan bir vatandas.Göreceksiniz..
Sözününü geri almaniz bence en basit vede kolay yolu.
Cevabım;
İnternette google şirketinin ve arama motorunun internetteki diğer siteleri nasıl listelediğinden yada hangi mantıkla etiketleme yaptığınızdan zerre kadar bilgi ve görüşünüzün bulunmadığı aşağıdaki yazınızdan net bir şekilde anlaşılıyor.
Bu bilgisizliğiniz girdiğiniz sitede bizlere hakaret hakkı vermez size.
Basına sunma derken zaten bir önceki tehdit yazınızda kendi sitenize koymuşsunuz. İyi de olmuş bence. Zira ben gerekli yazıları gerekirse gereken yerlere yazacağım.
Haa bu arada sitemizde sizin daha adını bile telaffuz edemediğiniz o dediğnizden bulunmamaktadır.
Google aramasında sitemizinde listede çıkması bizi bağlamaz. Bu tamamen google şirketi ile alakalı bir konu.
Ha ben siteye yazarım koca puntalarla "bilmemne bilmemne " diye gelin burada haydi derim. Bakarsın yok ha o zaman haklısın senin kandırmış gibi olurum.
Ama böyle bir bırak dosyayı, sayfa bile yokken konu bile yokken sizin sitede her önünüze gelene hakaret etmeniz sahtekar demeniz çok ayıp bir durum.
Siz girin bizim sitemizde tüm yönetici arkadaşlara ettiğiniz hakaretten dolayı özür dileyin, ondan sonra ben de gerekirse üzerime düşeni yaparım.
Tekrarlıyorum bu bana 4. Tehdit yazınız. Tüm haklarımızın saklı olduğunu bilginize sunarım.
Bu 4 tehdit yazınıza verdiğim cevapları da saklayınız.

Samimiyetimle söylüyorum ki..
Bu gecerliligini hala korumaktadir.
(burada, benim ona yazdığım ilk cevabı kendi sitesine koymuş yani kamuoyuna açıklamış. Onun linki vardı. Reklam olmasın diye vermiyorum)
Ya özür yada tazminat davasi acacagim
Sizi sonkez uyarmis olayim.
Benim yazilarimda küfür kesinlikle yer alamaz.
Karsimdaki insanlardan da ayni seyi beklerim Saygilar a... ö...r
(burada, benim ona yazdığım ilk cevabı kendi sitesine koymuş yani kamuoyuna açıklamış. Onun linki vardı. Reklam olmasın diye vermiyorum)
Cevabım;
Allah Allahhhhh,
Ya sen harbiden rahatsızsın sanırım.
Sen siteye üye olup tüm yöneticilere ve bana hakaret ederken, sahtekar derken iyi de, sana laf gelince mi kötü oluyor.
Haddini bil haddini....Özür dileyecek biri varsa o da sensin öncelikle.
Siteye girdin, terbiyesizlik yaptın bana ve yönetici arkadaşlarıma sahtekar dedin. Biz de kurallarımız gereği "yöneticilere hakaret ettiğiniz için" bakınız kurallarımız siteden yasaklandınız. Bunu görünce de kızmışsınız ki arka arkaya sürekli bana tehditkar mesajlar yolluyorsunuz.
Bu mesajların devam etmesi halinde tüm haklarımın saklı olduğunu hatırlatırım.
Vbulletin kullanmayı öğrenmeniz ve girdiğiniz sitelerde efendice davranmanız dileklerimle.

Sayin beyefendi
Uluslararasi "Impressium"olarak bilinen yani ad,soyad vede adresini bildiren bir bilgiye sitenizde ulasamadim.
Bilmelisiniz ki yasalar geregi yukarida saymis oldugum bilgileri site üzerinden herkes ulasilabilmeli.Aksi takdirde bu sizin sitenizin kapatilmasina sebeb olacaktir.Bilginize sunulur.
Avukatimin size ulasabilmesi icin gereken bilgilere ulasamadigim taktirde bu yasal uygulamalarin size dahada pahaliya malolacagini bildirmekle yetiniyorum saygilarimla a... ö....r
auguststr.19
47166 Duisburg
Almanya
Tel:0049-203-464262Cevabım;
Sitemiz kurallarına aykırı hareket edip, ahlaksızlık ve terbiyesizlik yaptığınız için (Bakınız site kurallarımız) sitemizden yasaklandınız. Üyeliğiniz iptal edildi. Sitemize girişiniz yasaklanmıştır.
Tavırlarınıza yakışan başka bir sitede rahatlıkla ağzınıza geleni söylemek sizin tasarrufunuzda olan bir konu.
Bilginize.

Öte yandan bu tarz yazılar yazmaya devam ederekten tarafımı taciz ve tehdit ettiğinizi bildirir. Bu durumdaki haklarımın saklı olduğunu bildiririm.

Bu vesile ile tüm üyelerimize site kurallarımızı tekrar hatırlarmak isteriz.
Lütfen aşağıdaki linklerden tüm kuralları okuyunuz. Teşekkürler.
http://www.vbulletin.com.tr/misc.php?do=showrules ve ek olarak lütfen buradaki kuralları da okuyunuz http://www.vbulletin.com.tr/vbulletin-com-tr-kurallari/

atmaca
02-03-2010, 07:11 PM
Google'da çıkan sonuçlar bizi bağlamaz. Google'da çıkan sonuç yüzünden sitemizde olmayan şey için bizi suçlayamazsınız. Biz size hiç bir şey vaat etmedik kandırılmış gibi çarpıtmayın olayı. Arayın bakın bakalım sitemizde video scripti bulabilecek misiniz?

Mu®
02-03-2010, 11:29 PM
Bu kişi halen yazı yazıp duruyor;

tehdit degil
hakarete ugradigim icin özür istiyorum
Avukatim acik adresinizi vede ad -soyadinizi istemekte.
Gerisi hukukun verecegi karara bagli.
BEN KIMSEYE HAKARET ETMEDIM:
ADRESIMI VERDIM:tELEFONUMU VERDIM:sIZINDE AYNI SEYI YAPMANIZ GEREKIR:
yA ÖZÜR YADA DAVA
Bunun neresi tehdit allah askina,,,???
BEN ESKIYA DEGILIM-KENDIME HAKARETTE ETTIRMEM SIZ BILIRSINIZ:
A... Ö...
Cevabım;
Bana ve diğer yöneticilere sahtekarsınız diyen sensin. Anlamıyor musun yoksa yapın mı böyle??? Bir de yalan söylüyorsun ben kimseye hakaret etmedim diye...Utan utan.. Yaşından başından utan...
Senin bizden özür dilemen lazım ama beklemiyorum bunu sizden çünkü siz art niyetli bir insansınız.
Bu yazışmayı bir sidik yarışına sokmayın ve bir daha beni rahatsız etmeyin.
Hem bize sahtekar diyorsunuz hem de yazılarınızla şahsımı rahatsız ediyorsunuz.
Hem suçlu hem güçlü.

TEHDIT DEGIL:öZÜR ISTEGI
BEN ESKIYA DEGILIM
HER SEY HUKUK CERCEVESINDE OLACAK OLMALIDA HUKUKA INANIRIM SAYGILAR CARPTIRMAYIN MESELEYI A.. Ö...
Cevabım;
Bana bağıramazsın. (Büyük harflerle yazmak bağırmak demektir bilmiyorsan öğren) Sen kim oluyorsun da bana bağırıyorsun.Ne zannediyorsun kendini. Kıytırıktan bir site yönetiyorsun diye kendini web yargıcı mı zannediyorsun.
Almanyada mısın sen nerdesin? Hiç bir şeyi çarptırmıyorum. Zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışan sensin. Zaten haklı olsan konuyu bu kadar sakız etmezsin. Kendine gel kendine efendiiiiiiii.
Efendi ol... EDEP YAHUUUUU EDEPPPP....
Halen beni rahatsız ediyorsunuz. Rencide ediyorsunuz. Hakaret ettiğiniz yetmezmiş gibi bir de bağırıyorsun.
Avukatının gerekli bilgilerini ver bende kendi avukatlarıma ileteyim. Onlar kendi aralarında gerekeni yaparlar.
Ben senin gibi bir kimlikle daha fazla oyalanamayacağım...
Beni çok ama çok rahatsız ediyorsun. Ettin de (avukata vereceğinden değil, senin gibi biriyle yazışıyor olmamdan.) Sadece şahsıma hakaret etmiş olsan dönüp yüzüne bile bakmaya tenezzül etmezdim ama diğer yöneticelere de bok atıp hakaret ettiğin için onlar adına da konuşmak zorundayım.

Bu arada üye olurken kurallarımızı okudun, okuduğunu onayladın ve üye oldun ancak orada okumadığın site yöneticilerine sözlü saldırı durumunda kanuni haklarımızın gereklerinin uygulanması konusunda haklarımızın tekrar saklı olduğunu hatırlatırım.
Oyalanacak başka meşgaleler bul kendine...

GiZeMLi
03-03-2010, 01:38 PM
adamın niyeti belli :)

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0