PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu sorunuma çözüm bulamadım ?

SuskunYolcu
22-03-2010, 11:57 AM
Merhaba.

Vbulletin kurduğum bir sitede Örn: Biçim yöneticisinden forumhome_forumbit_level2_post değiştireceğim. Üzerine iki kez tıkladığımda normalde açılıyordu. Şimdi düzenle, orijinaline çevir ne dersem diyeyim hiç birşey olmuyor.

Dil paketi yüklerken MASTER DİL diyor ve dil yüklemiyor.

Önceden bu sorun yoktu sonradan oldu. Bende anlamadım..

Çözümleriniz için şimdiden teşekkürler.

Mu®
22-03-2010, 07:14 PM
Merhaba SuskunYolcu,
versiyonunuz nedir? En son hangi değişiklikleri yaptınız ve herhangi bir eklenti yada ürün yüklediniz mi?

SuskunYolcu
24-03-2010, 12:46 AM
Versiyonum 3,8,4 tü en son sanırsam vbseo_sitemap_2,5 eklentisini kurdum. Nasıl oldu bilmiyorum ama zaten forumuda sildim. Çözüm bulamayınca :(

Mu®
24-03-2010, 08:50 AM
Vbseo sitemap eklentisi eğer siz sitenizde vbseo kullanıyorsanız işinize yarar. Vbseo kullanmıyorsanız vbseo sitemap eklentisi kullanmayınız.
Eğer vbseo kullanıyorsanız ve vbseomap ile sorun yaşıyorsanız lütfen www.vbseo.com adresinden konu ile ilgili destek alınız. İlgili sitede Türkçe destek bölümü de mevcut.
Kolay gelsin.

Guardia
11-04-2010, 12:39 PM
Sunucu İzinlerindende Upload'a İzin Olmayabilir , ftp'ye girip ana dizini Chmod 777 yapıp tekrar Deneyin Lütfen .(Tüm Dosyaları Chmod yaparsanız güvenlik açığına neden olabilirsiniz bu yüzden izinlerden Kaynaklı bir problemse sadece upload olan klasöre izin verip diğer klasörleri eski haline çeviriniz .)

İyi Çalışmalar .

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0