PDA

Tüm Versiyonu Göster : VBulletin Forum Açmak

yamyam
22-05-2010, 02:05 AM
Öncelikle herkese merhabalar kardeşlerim;

Forumumuza yeni üye oldum ve görgüsüz gibi hemen konu açtım:) Şimdiden beni affedin.

Forumda forum kurmakla ilgili o kadar konu okudum ki bu sefer kafam karıştı. Ben Vbulletin forumu açmak istiyorum. Ama okuduklarımdan yanılmıyorsam çok pahalı oluyor dolarlar havada uçuşuyor ki ben türk parasını zor görüyorum doları nereden bulayım. Bu forumu açmanın daha makul yolu yok mu lisans almaya baktım yanlış hatırlamıyorsam 195 dolar diyordu. Lütfen biriniz bana yardım edin. Şöyle ne çok kötü nede çok süper bir forum olmayacak şekilde orta halli forum kurmanın yollarını anlatır mısınız? Bir tane alan adım var hostum yok internette ararken burayla karşılaştım ve vbulletini gördüm tasarımlar siteler harika bayıldım yoksa benim aklımda phpbb vardı yani bildiğim bir o vardı. Hadi bi yardımcı olunda bende neyin ne olduğunu anlayayım.

Teşekkür ederim..

atmaca
22-05-2010, 10:39 AM
vBulletin lisansı ülkemiz şartlarına göre maalesef çok pahalı. 2. el lisans alabilirsiniz ya da MyBB, phpBB, SMF gibi alternatif ücretsiz forum sistemlerini kullanabilirsiniz.

Designer
22-05-2010, 03:41 PM
Eger İllaki vBulletin Olacaksa İnternet Null Hallerini Bulabilirsiniz..

yamyam
23-05-2010, 12:07 AM
Kardeşlerim öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Yalnız phpbb veya diğerlerinde forum kurduğumuzda top istatistikleri yani son konular bölümü ekleyebiliyor muyuz yoksa bu sadece vbulletinde mi oluyor? Birde bu mb veya trafik gibi şeyler nasıl oluyor 100 mb veya trafik 2gb diyor onlar ne işe yarıyor..

Designer
29-05-2010, 09:57 AM
SMF de Vardı Rastlamıstım Sanırım phpBB de de var. mb trafik Hostla ilgilidir. Host sitenin Alanı Demektir.

emreyazici53
15-06-2010, 11:57 AM
Sen eğer forumu hobi olarak kuruyorsan vbulletin null kur en iyisi o bence

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0