PDA

Tüm Versiyonu Göster : Baslik Sembollerim Kayboldu Ne Yapmaliyim?

Evren23
23-05-2010, 05:33 PM
Merhaba Arkadaslar...
Sitemde baslik sembolleri gitti asagidaki resimlerdeki gibi görünüyorlar.Ne yapmam lazim.
Yardimlarinizi bekliyorum.Simdiden tesekkürler...

536537

atmaca
23-05-2010, 09:21 PM
Temanızın resim dosyalarını yeniden atın, düzelmezse eklentileri kapatıp deneyin. Yine düzelmezse FTP dosyalarınızı virüs taramasından geçirin.

Mu®
23-05-2010, 09:41 PM
Merhaba Evren23,
Bir de tarayıcınızı ctrl+F5 yapınız.

Evren23
24-05-2010, 12:19 PM
Merhaba (http://www.vbulletin.com.member.php?u=1) (http://www.vbulletin.com.member.php?u=1),
FTP deki resim dosyasini silmeden resim dosyasini (Images) yeniden ftp ye attim ama sorun halen devam ediyor.FTP dosyasini virus taramasindan gecirdim Virus bulunmadi.Acaba FTP deki Resim dosyasini (Images) silip yeniden dosyayi atsam sorun olurmu acaba? Bu konuda önce sizin onayinizi almak istedim...Ayrica tarayiciyi ctrl+F5 yaptigimida yazayim...
Yeniden önerilerinizi bekliyorum..
Selamlar,saygilar..

Evren23
24-05-2010, 04:39 PM
Sanirim Hatayi buldum.....Forumu bu islerden anlayan bir arkadasa yaptirmistik...O zaman forum baska bir server üzerine kurulmustu...Sonradan baska bir server aldik fakat eski serverde halen sözlesmemiz vardi.Forumu yeni yerimize tasidik (Bu isi bilen biri yapmisti yine)...Eski forumla sözlesme tarihimiz iki gün önce bitmisti.Ondan dolayi serverde bulunan dosyalari silmis.Images dosyasi sanirim o server üzerinde birakilmis.Cünkü silinen smiley ve editördeki giflerin linkini aldigimda eski serverin adresi bulunuyor...Admin CP> Gülümsemeler bölümündeki Generik smilesler e baktigimda eski server üzerinde bulunan forum adresi bulunuyordu.Eski forum ismini silip yeni forumun adini ve dosya adini ekledigimde smileslerin düzeldigini gördüm ...Fakat resim dosyasinin komplesi diger serverde bulundugu icin hepsi silinmis ve dolayisiyla sadece carpi görünüyor...Resim dosyasini yeniden yüklememe ragmen görünmüyorlar...Görünmeyen resimlerin linkini aldigimda linkin halen eski servere ait oldugunu görüyorum.Resim dosyasinin link adresini nasil degismem lazim? Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim...
Selamlar ,saygilar...

Mu®
24-05-2010, 09:48 PM
Merhaba,
Tema ayarları bölümünden yapabilirsiniz.

Evren23
24-05-2010, 10:35 PM
Sevgili dost ,
yardimlarin icin tesekkür ederim...Sayende sorunu hallettim.Cok sagolasin.Yüregine saglik.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0