PDA

Tüm Versiyonu Göster : Lisanslı Vbulletin Almak.

Baracuda
15-11-2007, 09:27 PM
Dostlar buradaki arkadaşlar biliyordur yakın zamanda bir vbuleltin almayı planlıyorum.Sizin tavsiyeniz ne zaman alayım bu forumu.Yeni sürümden bahsediliyor.Onumu bekliyeyim yoksa şuan alayımmı?
Desteğiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geceler...

Mu®
16-11-2007, 12:57 AM
Benim bildiğim şu an yeni bir sürüm haberi yok.Kendi planlarınıza en uygun zamanda alabilirsiniz.

Mengu
16-11-2007, 12:48 PM
Şuan alabilirsiniz. Sonuçta bir senelik alıyorsunuz lisansınızı ve seneniz dolunca 30$'a lisansınızı uzatabiliyorsunuz.

Mu®
16-11-2007, 07:05 PM
vBulletin lisansı satın almanın iki şekli vardır.

1-vBulletin (Owned License)
bu ömürboyu lisans hakkı demektir.160 dolardır bir defa ödenir.bir yıl boyunca tüm vbulletin güncellemelrinden ve versiyon yükseltmelerinden faydalanabilirsiniz.Bir yıl bittikten sonra lisansınız bitmez ömür boyu sitenizde vbulletini kullanabilirsiniz.Ancak bu arada yeni bir güncelleme yada versiyon yükseltmesi çıkarsa bundan faydalanamazsınız faydalanabilmek için yenileme yapmanız lazım bununda bedeli 30 dolardır.

2-vBulletin (Leased License) 85 dolardır
bu bir seneye mahsuz bir lisanstır.Bir sene boyunca tüm vbulletin güncellemelerinden versiyon yükseltmelerinden faydalanabilirsiniz.Fakat bir yıl sonunda lisansınızı yenilemez iseniz vbulletini sitenizde silmek zorundasınız.Eğer bir yıl daha kullanmak isterseniz 85 dolar vermelisiniz.Eğer bu seçeneği seçipte ileride ömürboyu lisansa geçiş yapmak isterseniz tekrar 160 dolar ödüyorsunuz.

Bir örnek ile özetlemek gerekirse.
Bizler vbulletin-Turkey.org için ömür boyu lsans satın aldık 160 dolara ve her yılda 30 dolar ödüyoruz.

Baracuda
16-11-2007, 09:06 PM
Murat abiciğim eline sağlık ben sanırım hafta içinde almayı planlıyorum.Alırken msnden yardımlarını diliyorum aslında almasına alırım ama yanımda bir büyüğümün olmasını isterim yönlendirecek.BAzıları kodun gelmediğini söylüyor k.kartından para çekil vb filan ben böyle bir vbulletin alacakken sakata gelmek istemiyorum sorunsuz yapmayı ve siteyi kurmayı istiyorum.Buradaki dostlara teşekkürlerimi sunarım.
Murat abi alacağım zaman msnye gelirmisin.Destek için :)

Mu®
16-11-2007, 11:19 PM
Akşamları saat 22:00 dan sonra ancak girebilirim msn ye.Ayrıca vbulletinin parayı çekip sizi sakata getirme gibi bir durumu yok.Herşeyi yasal ve güvenilir.

Mengu
17-11-2007, 12:48 PM
Ve tabiiki en güzeli paypal ile ödemektir. :)

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0