Tüm Versiyonu Göster : Forumdaki Acılır Menuler Çalışmıyor
haqqi
27-11-2007, 07:52 PM
Arkadaşlar uzun zamandır bu sorun bende var şimdiye kadar üzerine düşmedim ama benim forumumdaki acılır menüler çalışmıyo örnek verecek olursam tıpkı şuan bu forumda navbarda bulunan kontrol panelinde,yardımda-hızlı linklerde olan acılır menü benim forumda üzerine tıklamadan açılmıyo resimle belirteyim isterseniz..
http://img49.imageshack.us/img49/2873/adszjz9.jpg
yardımcı olursanız sevinirim.
Mengu
27-11-2007, 08:04 PM
Navbar temanızda değişiklik yaptınız mı?
haqqi
27-11-2007, 08:50 PM
Evet daha önceki zamanlada yapmıştım zaten forum 1 yaşında ve yaklaşık 6 aydırda bu sorun var.
yeni tema yukledigimde o temada da aynı sorun oluyo yani temayı değişşemde düzelmiyor.
default temanızla bir deneyin bakalım yine aynı sorun olacakmı.Eğer olmaz ise sizin düzenlediğiniz navbarda sorun vardır.Eğer default temada da aynı sorun yaşanırsa sisteminizde yüklü olan bir eklenti buna neden oluyor olabilir.Böylede bir olasılık var.
haqqi
27-11-2007, 09:07 PM
Evet murrtex kardeş default temadada aynı sorun var şuna neden olan eklentiyi bi bulsam atacam forumdan da olmuyo işte şimdi eklentileri teker teker devre dışı bırakmaya çalışacagım belki o yöntemle bulurum çok sağolun yardımlarınız icin teşekkürler.
haqqi
27-11-2007, 09:18 PM
Yine olmadı arkadaşlar bu forumun kaderi oldu artık :)
Evet haggi, bu tarz aksaklıklar olabiliyor çok eklenti eklenip temalar üzerinde çok değişiklik yapıldığı zaman.Biz de önceleri her şeyi sıfırlayıp yeniden kurardık tekrar tekrar.
Bu gibi durumlarda eklenti yüklediğinizde kesinlikle tema değişikliği gerektiriyor ise onu uygulayın.
Eklentiyi yükleyip temanın da değişmesi gerektiği halde değiştirmez iseniz bu gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Aynı durum yüklü eklentiyi kaldırmanız durumunda da geçerli.Yani eklentiyi sildikten sonra tema düzenlemesi yapmış iseniz tekrar eski haline eklenti yüklenmeden önceki haline getirirmelisiniz.
Yine eklenti yüklemelerinizde kendinize göre bir "geçmiş" tablosu tutunuz.Bu gibi bir şüpheli durumda en son hangi eklentileri eklediğinizi unutmadan işlemleriniz yapabilirsiniz.
Ekleme:Eğer versiyonunuzu 3.7 ye yükseltmiş iseniz navbarınızı sıfırlamalısınız.O zaman düzeliyor.
BuRaCH
23-02-2008, 08:29 PM
Tüm eklentileri inaktif yaparak dene bakalım.
Mozilla'da Engelliyor Onların Açılmasını.
KorsaN
25-02-2008, 09:41 AM
bende gayet doğal mozillada
vBulletin™ Sürüm 4.0.5 ile tasarlanmıştır. Telif hakkı © 2010 vBulletin Solutions A.Ş aittir. Tüm hakları saklıdır.