Tüm Versiyonu Göster : Lisans Şifre Değişimi
Baybilir
10-12-2007, 07:37 PM
merhabalar ben bir iki gün önce bir lisans satın aldım fakat aldığım kişi gizli soru cevap vs bilmiyor bende bu customer number ve şifre değiştirmek istiyorum. elimde paypal dekontu var nasıl değişebilirim şifreyi falan ingilizcemde yok yardımcı olursanız sevinirim.
birde diğer bilgileri nasıl değiştirebilirim ?
Merhaba Baybilir,
Bildiğim kadarı ile müşteri numaranız ve şifrenizi değiştiremiyorsunuz.Şöyle yapabilirsiniz.Mevcut şifre ve kullanıcı adı ile giriş yapın ve lisansı başka bir posta adrsine yani kendinizinkine devredin.Bu işlemi başlatmak için buraya tıklayarak ilgli konudan yardım alabilirsiniz. (http://www.vbulletin-turkey.org/forum/showthread.php?t=214)
Baybilir
11-12-2007, 08:06 AM
teşekkür ederim onu bir deniyeyim peki lisans ı aldığım kişi o lisans ı benden tekrar alabilir dimi kendi bilgilerinle :(
birde şöyle birşey var aldığım kişide ben unuttum diyor gizli soru ve cevabı bunu nasıl yapıcam bu bilgi olmadan değişmem ki :(
Baybilir
13-12-2007, 01:59 PM
yokmu başka yardımcı olacak :( gizli soru cevabını bilmiyoruz nasıl bir mail atabilirim vbulletine
Mengu
13-12-2007, 05:23 PM
Eğer vBulletin kullanıcı bölümüne girebiliyorsanız bir destek başlığı açın orada. Yardım ederler.
Baybilir
14-12-2007, 08:05 AM
Eğer vBulletin kullanıcı bölümüne girebiliyorsanız bir destek başlığı açın orada. Yardım ederler.
vbulletin bölümü derken vbulletin.org a mı?
Mengu
14-12-2007, 07:09 PM
http://members.vbulletin.com
Baybilir
14-12-2007, 07:45 PM
hocam iyide ingilizcem olmadğını söylemiştim ne gibi mesaj yazıcam ki ?
Baybilir merhaba,
Nasıl bir mesaj yazacağınızı WhaLberg, bir kaç mesaj yukarıda sze bu amaçla verdiğim linkte anlattı neden tıklayıp o konuya bakmadınız?
Tekrar veriyorum.
buraya tıklayarak ilgili konudan yardım alabilirsiniz. (http://www.vbulletin-turkey.org/forum/showthread.php?t=214)
Baybilir
15-12-2007, 08:38 AM
Baybilir merhaba,
Nasıl bir mesaj yazacağınızı WhaLberg, bir kaç mesaj yukarıda sze bu amaçla verdiğim linkte anlattı neden tıklayıp o konuya bakmadınız?
Tekrar veriyorum.
buraya tıklayarak ilgili konudan yardım alabilirsiniz. (http://www.vbulletin-turkey.org/forum/showthread.php?t=214)
ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım ? o işlemi yaptım ve bana gizli soruyu sordu onuda unuttuk bilmiyoruz başka türlü nasıl şifre değişebiliriz ???
şimdi daha net bir şekilde açıklama oldumu ?
voLveR
15-12-2007, 02:12 PM
ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım ? o işlemi yaptım ve bana gizli soruyu sordu onuda unuttuk bilmiyoruz başka türlü nasıl şifre değişebiliriz ???
şimdi daha net bir şekilde açıklama oldumu ?
Bak Dikkat ediyorsan yukarda murrtex belirtmiş müşteri nosu falan değişemiyor demiş.
Sana verdiği linki incele anlıyıcaksın; incelemeden yazma düzgünce oku. uygula !
Lisansı satın aldığınız arkadaşınızdan başka durumu çözecek kimse yok Baybilir.Oda kendi bilgilerini hatırlamıyorsa yapacak bir şey yok.Güvenlik bu yüzden uygulanıyor.Kötü amaçlı durumların önüne geçebilmek için.Lisansın ilk sahibi olan kişi, vbulletin yetkililerine bir yazı yazacak ve bu soruyu onlara soracak.
"Şifremi hatırlamıyorum ne yapmalıyım" diye onlar size yol gösterecekler.
e-posta yada forum hesaplarında olduğu gibi "şifremi unuttum" tıklayayım şifrem adresime gelsin durumu yok vbulletinde.
Konunuz birebir vbulletin yetkilileri ile halledeceğiniz bir konudur.
Sorması ayıptır o arkadaşınızdan kaça aldınız ki bu lisansı değer mi bunca uğraşa ve riske sizce.
Siz siz olun birebir sıfır yani lisans satın alın ve bu işlemide kendiniz yapın yani lisans sahibi kendiniz olun.
"Bu yazıyı nasıl yazacağım ingilizce bilmiyorum o yüzden size müracat ediyorum" gibi durumlarınız için size tavsiyemiz ingilizcesi olan bir yakınınızdan yardım almanız yada çeviri bürolarına çeviri yaptırmanız.
Elbette biz sizlere elimizden geldiğince vbulletin konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Ancak işimiz çevirmenlik değil.Anlayışınız için teşekkür ederiz.
vBulletin™ Sürüm 4.0.5 ile tasarlanmıştır. Telif hakkı © 2010 vBulletin Solutions A.Ş aittir. Tüm hakları saklıdır.