PDA

Tüm Versiyonu Göster : PhotoPlog Lite v.2.0.6 Resim Ekleme Sorunu

huzeyfe
25-02-2008, 01:54 PM
Merhaba

Versiyonu 3.6.8 olan sistemime PhotoPlog Lite v.2.0.6 versiyonunda ki sistemi kurdum.Kurarken bir problemle karşılaşmadım.Yetkileri verdim.Fakat eklediğim resim formatı "JPEG" olmasına rağmen "Sorry, huzeyfe: Bad Type - File is of the Wrong MIME Type" hatasını veriyor.Sizce nedir problem?

Mu®
25-02-2008, 09:22 PM
Öncelikle yükleme anlatım dosyasının içinde anlatılanların tümünü eksiksiz ve doğru biçimde uyguladığınızdan emin olunuz.Gerekirse tekrar uygulayıp test ediniz.
JPEG formatını kabul etmiyor demekki. Bir de jpg formatını deneyin.jpeg uzantılarını jpg yaparak bile deneyebilirsiniz.Eklentinin yazarı lite versiyonuna destek vermemekle beraber, PhotoPlog - PHP MySQL Gallery Script for vBulletin (http://www.photoplog.com) sitesine üye olup eklentinin yazarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

huzeyfe
25-02-2008, 11:31 PM
Her formatta aynı hatayı veriyor.Gif,Jpeg,jpg,png,bmp hepsinde aynı hatı veriyor.Sanırım yeniden kurmam lazım.Ama kurmuşken lisansını alayım.Teşekkürler.

Mu®
25-02-2008, 11:43 PM
Hımm..Sanırım vbulletin ayarlarından safe modunu etkisiz yapman gerekiyor.Bir de öyle dene.

huzeyfe
26-02-2008, 11:28 AM
Vbulletin Seçenekler => Sunucu Ayarları ve Optimize => "SAFE MODUNDA" yükleme aktifleştirilsinmi? seçeneği hayır seçiliydi.Evet olarak değiştirdim.Yeniden demedim ve yine aynı hatayı aldım.Acaba safe mode ayarları burdan mı yapılıyor.Yoksa safe mode ayarı da mı sorunu çözmeye çare değil.

sucbela
26-02-2008, 09:13 PM
Merhaba

Versiyonu 3.6.8 olan sistemime PhotoPlog Lite v.2.0.6 versiyonunda ki sistemi kurdum.Kurarken bir problemle karşılaşmadım.Yetkileri verdim.Fakat eklediğim resim formatı "JPEG" olmasına rağmen "Sorry, huzeyfe: Bad Type - File is of the Wrong MIME Type" hatasını veriyor.Sizce nedir problem?

ftpdeki htac. dosyanın içindeki /siteuzantısıerişimengelleyen kodları sil ve sadece zointsseo kullanıyosan hangi seoyu kullanıyosan onun kodları kalsın;)

huzeyfe
26-02-2008, 09:52 PM
Benim ftp de htac dosyası yok ki (:

huzeyfe
03-03-2008, 08:06 PM
Arkadaşlar şu soruna bir baksak.Yok mu bilen anlayan?

alptraum
16-03-2008, 08:17 PM
Yüklemek icin izin vermen lazim ilk önce vbulletinde üye grubuna oradanda üye grubu yöneticisine git

admin ayarlarina gir ve oradan resim yüklemek icin kendine bir izin ver önce:)

Sonrada üyelere izin verirsin sirayla:)

huzeyfe
19-05-2008, 07:21 PM
Arkadaşım verdiği hata permission ile alaklı değil eklemek istediğim resimin uzantısı ile alakalı ?

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0