PDA

Tüm Versiyonu Göster : www.uzmantr.org

selcukaydin
26-02-2008, 03:53 PM
Bir zamanlar bende bir vBulletin destek sitesi açmak istiyordum fakat daha sonraları bu fikirden vazgeçtim :)

ama vBulletin den vazgeçmedim...

UzmanTR.Org webmaster, videolar, Cep Telefonları programları , program indir, Haber Güncel Haberler, Film, Messenger avatar, Futbol, Windows xp, Bedava Forum, Paylasım, Oyun indir, animasyonlar, - vBulletin (http://www.uzmantr.org) adı altına bir web sitesi kurdum....

vBulletin 3.7.0 Beta 3 + Forum SEO by Zoint + Shoutbox (http://uzmantr.org/vbshout.php?do=archive)

bybart
26-02-2008, 05:09 PM
büyük ihtimalle bu mesajın reklam amaçlı olduğu için silinecek,yeterli bilgisi olmayan bir çok kişi vbulletin destek forumu açarak sonrada vbulletin.org tan eklentileri kopyalayarak webte kirliliğe yol açıyorlar... başka bir şey olduğu yok, büyük ihtimalle şu amaçlı bakılıyordur, ee içerikten biraz anlıyorum millet sorar bende bildiğimi söyler bilmediğimi bakarak yazarım e google'dan iyi hit geliyor adsense reklamlarınıda çaktıkmı al sana gelir... yok ama bak tutunamıyor herkesler forumdada daha önce konusu bir çok kez geçmişti.. sözde destek sitelerine gerek yok. siten hayırlı olsun ama genel forumlarada pek şans tanımıyorum artık : )

Mengu
26-02-2008, 07:23 PM
Sanırım arkadaş sitesi hakkında yorum yapmamızı istedi. ;)

Logo sol taraftan biraz çıkmış bu arada. :)

Beyzade
26-02-2008, 07:37 PM
bybart site genel içerik , webmaster değil.;)

Mu®
26-02-2008, 09:42 PM
Warezden ve çalıntı hırsızlık bulaşmış metaryel paylaşımlarından uzak,başarılı bol izlenme oranlı bir yayın hayatı dileriz.Başarılar.
Not konu başlığını sitenizin tam adresi olarak değiştirdim.Benzer konu yayınlayacak arkadaşlar da bu şekilde yapsınlar konu başlıklarını lütfen.

selcukaydin
26-02-2008, 09:46 PM
Warezden ve çalıntı hırsızlık bulaşmış metaryel paylaşımlarından uzak,başarılı bol izlenme oranlı bir yayın hayatı dileriz.Başarılar.
Not konu başlığını sitenizin tam adresi olarak değiştirdim.Benzer konu yayınlayacak arkadaşlar da bu şekilde yapsınlar konu başlıklarını lütfen.

ben sizinle konuşmuştum msn de bende destek sitesi açıcam falan diye ama bunun için kendimi uygun görmedim. :)

şimdi tek sorun veb sitemi arama motorlarına kayıt yaptırmak...

aradan 2 gün geçti fakat hala kayıt olmadı :S

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0