PDA

Tüm Versiyonu Göster : www.balikdostlari.com platformundan selamlar

Candost
01-03-2008, 10:35 PM
Merhaba,

Yeni oluşumunuzu gönülden destekliyor ve tebrik ediyorum.Bu yeni oluşumda, çıktığınız yolda ve güzel fikirlerin yaratılacağına dair yürekten inanarak başarılar diliyorum.Umarım herşey gönlünüzce olur.

Özellikle Türkçe dilimize önem verilmesi ve daha ilk aşamadayken bile bu hususa dikkat etmeniz bence çok güzel bir olgu.Umarım bu kurala çok dikkat edilir.Yönetici arkadaşların dikkatli ve usluplu davranarak, platforma üye olan arkadaşlara örnek olması gerektiğine dikkat çekmek istiyorum.Kendilerinin yazacağı her harf, her noktalama işareti, her ibare diğer üyelere örneklik niteliğindedir.Yaş itibariyle genç bir topluma hitap eden Vbulletin ve diğer forum sistemlerinde ne acıdırki dilimizi köreltecek harfler, kelimeler, cümleler kullanılmaktadır, bu da geleceğimize zarar vermektedir.Herkes üzerine düşeni gerektiği kadar yapacaktır bu oluşumda, buna inanıyorum :)

Bir öneride bulunmak istiyorum müsadenizle.Üye olan arkadaşların kullanıcı isimleri (nick) kendilerine özgü, bu bir gerçek, ama neden üye arkadaşların imza ayarlarında gerçek adı, yaşı, bulunduğu şehir ve kan gurubu gibi ibareler olmasın ? Madem burası legal bir site, neden o zaman gizlilik ? Aynı şehirde oturan veya diğer şehirlerde oturan ama belli zamanlarda bir araya gelebilecek, oturup sohbet edebilecek, bilgi paylaşımlarında bulunabilecek, yeni dostluklar oluşturulabilecek organizasyonlar da yapılabilir.;)

Benim düşüncelerim ve önerim bunlardan ibaret şimdilik :)

Murat bey ve ekibine bu akıllıca oluşumdan dolayı teşekkür ediyorum, Allah utandırmasın.Sevgi ve saygılarımla...:)

Mu®
02-03-2008, 12:45 AM
Merhaba Can,hoş geldiniz.Sizleri aramızda görmek çok hoş.%100 fikir ve düşüncelerinize katılıyorum.Ayrıca su dünyasına olan ilginiz,yaşıt ve İzmirli oluşunuz ilgimi çekti.Yine görüşürüz.

EЯDEM
02-03-2008, 12:50 AM
Hoşgeldiniz yorumlarına murrtex gibi "%100 katılıyorum"
umarım kalıcı olursun

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0