Tüm Versiyonu Göster : 3.6.8 Turkish Lang File Pack ?
depo2
19-03-2008, 09:20 AM
S.a vbulletin kervanına yeni katıldım çok büyük eksiklikler var vbulletin offical sitesi Dil paketti desteği vermiyor forum içinde arama menülerinden eski versionların dil paketlerine erişim sağladım suan 3.6.8 patch2 version kullanıyorum Dil paketi bulamadım burası Vbulletinin türkiye resmi sitesi olduğuna göre bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm ilğiniz için teşekkürler
Saygılar
firefoxx
19-03-2008, 01:27 PM
resmi acidan destek yok orda evet ama baskalarin sundugu dil dosyalari var. simdilik burdaki (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=256230) dil dosyasini kullan derim. gerekenleri degistirirsin.
depo2
19-03-2008, 11:14 PM
resmi acidan destek yok orda evet ama baskalarin sundugu dil dosyalari var. simdilik burdaki (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=256230) dil dosyasini kullan derim. gerekenleri degistirirsin.
Bunu denedim sağolasın ama hata mesajı veriyor bu geçerli bir 3.6.8 dil paketi değil!
"vBulletin Versionu Önemsiz Seç" kısmını "Evet" seçip tekrar deneyebilirsiniz.
depo2
20-03-2008, 01:49 AM
sizin kullandığınız dil paketini paylaşabilrmisiniz acaba cunkü arkdaşaışımızın verdiği linkteki dil paketini indirmek için yetkiniz yetersiz diye uyarı alıyorum vBulletin Community Forum (http://www.vbulletin.com/forum/attachment.php?attachmentid=25049&d=1200332829) eğer başka bir konumda veya upload sitesine upload edebilecek dil paketi olan arkadaşımız varsa bir zahmet upload edebilrmi?
vbulletin kullanan kitle sayısı fazla olmasına karşın bu sıkıntının cekilmesi garip biraz
firefoxx
20-03-2008, 02:03 AM
sanirim lisansini vB.com sitesinden aldin. forumda kayitliysan normalde hic bir sorun cikmamasi lazim.
depo2
20-03-2008, 02:18 AM
Dil paket dosyasını indiremiyorum sadece teşekkürler yinede
(kendi kullandığım forum lissanslı forum thmeasıda lissanslı development team tarafından karşılanıyor tüm gereksinimler benim işim güvenliği sağlamak )
selcukaydin
20-03-2008, 06:29 PM
Bana kalırsa vbulletin-turkey.org kullandığı türkçe dil paketi herkes tarafından kullanılsa güzel olur ama en altta destekleyen kısmını ve vbuletin-turkey kısmını değiştirilmeyecek bir biçimde ayarlamaları lazım...
en azından dil sağlayıcısı olarak burayı gösterebiliriz :)
firefoxx
20-03-2008, 06:56 PM
...ama en altta destekleyen kısmını ve vbuletin-turkey kısmını değiştirilmeyecek bir biçimde ayarlamaları lazım
sanirim bu imkansiz
depo2
20-03-2008, 07:52 PM
Arkdaşalr ilğinize teşekkrler halletim 3.6.8 Patch2 nin Paketini ben paylaşım bari :)
.............
Saygılar;
Mengu
20-03-2008, 11:17 PM
Arkdaşalr ilğinize teşekkrler halletim 3.6.8 Patch2 nin Paketini ben paylaşım bari :)
.............
Saygılar;
Pakedi buraya eklenti olarak yükleyebilirsiniz.
depo2
21-03-2008, 12:13 AM
Pakedi buraya eklenti olarak yükleyebilirsiniz.
Eklenti olarak yükelmeyi denedimde Halen Değiştirmediğiniz Default ayarlar yüzünden upload edemedim paket boyutu izin verilenden fazla oldugundan yüklenmedi ayriyatten türkçelerştirlmeyi bekleyen biyerde orası :)
vbulletin-language.xml:
Your file of 963.8 KB bytes exceeds the forum's limit of 488.3 KB for this filetype.
Zip olarak veriyorum Ayarlarınızı düzenlerseniz farklı yerden link vermek zorunda kalmaz kullanıcılar
vBulletin™ Sürüm 4.0.5 ile tasarlanmıştır. Telif hakkı © 2010 vBulletin Solutions A.Ş aittir. Tüm hakları saklıdır.