![]() |
| |||||||
| Kayıt ol (üye) | Projeler | Tüm Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Blog Konusunda Soru ve Görüşler vBulletin Blog konusunda her türlü soru ve sorunlarınızın görüşüldüğü bölüm. |
![]() |
| | Bu Linki Paylaş | Araçlar | Mod Seç |
|
#1 (kalıcı bağlantı)
| ||||
| ||||
| merhaba arkadaşlar bir blog kurdum begenilecekmi diye ama ilk zaman iyi idi lakin ne oldu bilmiyorum ama blog deyip tıklayınca Geçersiz Komut: Blog Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin. uyarısını veriyor sildim herseyi yeniden yükledim yine aynı gruplardan izinleri verdim yine acmıyor kafayı yedirtti bana içinden çıkamadım arkadaşlar önceden herhangibir sorunsuz çalışıyor idi ama şimdi çalışmıyor ve bazen acıyor ıkıncı kez tıkladıgımda acmıyor ara sayfalarında dolasabiliyorum 3,7,3 e upgrade ettiğimde oldu heralde |
|
#2 (kalıcı bağlantı)
| |||
| |||
| bende yeni kurulum yaptım ilk defa bendede aynı sorun var. |
|
#3 (kalıcı bağlantı)
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar bu hatayı sözde vbulletin destek sitesinden indirilen bir lisanssız yani null vblog versiyonunda alıyor olmanız gayet normal.Lütfen lisanslı vbulletin blog eklentisi kullanınız.
__________________ (Türkçe Yazım Kuralları) ![]() Üyelerimize duyurulur MSN'den ve PM ile yardım istemeyiniz,soru sormayınız.Tüm sorularınızı forumumuzun ilgili bölümlerine konu açarak sorunuz.Teşekkürler. Aktuel | vBulletin-Toplist | vBulletin.com.tr | vBSEO Turkey |
|
#4 (kalıcı bağlantı)
| ||||
| ||||
| evet kurduğum null idi ve bence gereksiz bir sistem denemek için eklemiştim bu sorundan sonra kaldırdım beğenmiş olsa idim lisansını alacaktım |
![]() |
| İşaretlemeler |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Araçlar | |
| Mod Seç | |
|
|